Bi tryck

När nu blocken åker till USA så vill jag gärna skicka med ett kort i varje litet paket, MEN då fanns bara 5 st färdiga, köpta, i huset så då tänkte jag efter. Loppan är hemma och lite sjuk, hon vill måla, med penslar, ja visst, jag tar penna och papper om du målar. Tänkte skriva ett litet kort till mina block mottagare, då slog inspirationen ned som en bomb, eller som ett landade BI.

 

Vissa dagar går det bra att rita, hand och hjärna är liksom överens.Skissen utskuren i schablon papper.

Färdig tryckta bin till Bee hive 12

Sen har Moa´s högt älskade Filip fått en egen MUG RUGMoa har designat, klippt och klistrat själv.

 


Block byte

Till USA åker dessa block i morgon.

Ett block var till i Bee hive 12, arbetsbina 5 tjejer och 1 kille, jag har fått 1 block hittills från ett annat kompisbi.


Posten idag!

Titta vad Postis hade med sig idag.Docktäckes bytet på Flickr. Tokiga stjärnor på täcket, en necessär i samma tyger. Så fint!

 


Block jag fått

3X6 block byte, från Usa och Syd Afrika har jag fått block.Sen har jag fått ett block från en tjej i USA, som är med i ett av block bytena jag anmält mej till för 3:e kvartalet.

Nu kommer jag att få 5 block till från andra "working bees" så jag har 12 block, totalt efter 2 kvartal. Vad det blir visar sig om ett eller två kvartal.

Ängla Mug Rug
En tjej var så besviken att hon aldrig fick sin Mug Rug i ett Flickr byte så jag kände att NU kan jag kliva in och vara en Mug Rug Ängel. Det var snart gjort, hon gillar fyrar, och den blev ta mej tusan Bra, så nu är den på väg till San Bernardino i Californens land.

Den där norrmanen spökar i mitt huvud, det är så lätt att göra någon glad, varför var det så lätt för honom att inte vara det?
Han är inte värd att tänkas på!! Sudda ut från minnesbanken.

Må gott! Var glad och respektera dina medmänniskor.

 


Circle, Little quilt swap, Cirkel Quilt

Nu kan jag visa en annan sak jag sytt till ett byte i Flickr land.Tekniken är Double Wedding rings, men jag gjorde bara en och den blev en liten söt mini quilt, 16"= ~40 cm i diameter. Den är nu på väg till Kanada. Så Anne-Mari jag hoppas du inte läser/googlar på det här inlägget och förstår att den är till dej. Vi två har bytt sytt med varandra tidigare, så vi är i princip när vänner. :-)Baby Toms quilt

Nu så är Toms täcke färdigt! Kantat med sammet, som jag aldrig skulle göra igen, men det kunden vill ha får kunden. Det blev i alla fall bra, dåligt ljus till fotograferingen men jag vet hur bra färgerna stämmer.Det stämmer ganska bra med första ideén.

 

Nu är det dags för nya block till Flickr Swap, Nya tag, nya block

Doll Quilt Swap

Nu är docktäcket färdigt att åka till USA.38 x 43 cm stort är detta täcket. Lagom till en docksäng.Baksidan/ quiltningen.

Nytt projekt, ett baby täcke till Tom.Så här är en idé om hur det ska bli.

 


Emmas och Ariels täcke, Störst av allt är Kärleken.

Bröllop i Malmö har vi varit på, Emma har gift sig med sin prins, hon var vacker som en prinsessa.

Rosa är Emmas färg så täcket fick gå i den färgen, blocken heter Kansas Troubles.Jag fick hjälp med översättningen av en vän på Flickr.

Störst av allt är Kärleken! Tänk om alla människor kunde tycka det.

 


RSS 2.0