Kaffe mugg och lite nyttMönster mamma som i förra inlägget, Patchwork Pottery.

Så har jag också fyllt på lagret av enfärgat, Fat Quarter Shop, USA

Lite mönstrat blev det också, Salt Air heter det tyget.Nu skulle jag vilja ha lite fler timmar / dygn så jag hann sy allt jag vill.

Trevlig helg trots det kallare vädret till Er alla!


Tekopp

I helgen var vi till Stockholm och en dotter som behövde pappas hjälp. Badrumms skåp är på plats och av mej fick hon en ....

Tekopps portmonnä.

En tjej i Kanada är så duktig på att sy http://patchworkpottery.blogspot.se/  Mönstermamman. Kolla hennes sida. 


Täcke färdigt

Äntligen är mitt täck UFO färdigt!

Hand sytt runt varje liten 4-kant och längs inner bården.

Ja jag ser att det är snedraget men det är vad man får på köpet när man inte gör om och gör rätt utan hellre vill att det ska bli färdigt.

Katterna lovar att de i alla fall gärna sover på det.

 

Dock täcke, Doll Quilt Swap 12

Färdigt att flyga till USA.


Vår känsla

Mug rug med vår känsla,Det är vår med sommarkänsla! Smultron på strå ett svenskt tyg som är runt 25 år, lika fint som när jag köpte det. Svensk kvalitet! Lika härligt som smultron på strå.

Den lilla runda bordsduken med Påsk tema jag ska skicka iväg blev si så här.

Vändbar, det tycker jag är bra!

Och nu kommer en liten bild på en hemlis.Mini Quilt Swap, tema Oscars galan/ filmer.  Jag HADDE en perfekt liten robot knapp som jag tänkte måla med guld färg och använda som Oscar. HADDDDE den rackarn har försvunnit!


Flunsan

Kan ni förstå att man kan må så dåligt! Som man gör av något så simpelt som flunsan. Lill Loppan och jag har drabbats hårt av flunsan, värk i hela kroppen och feber steg 1, nu har snorigheten slagit till och som pricken över allt elände, träningsvärk i magen av allt hostande. HualigenSnart är jag dock i form igen. Ska bara snyta mej igen!! 

RSS 2.0