Några uppdateringar

Trots frånvaron av uppdateringar här på bloggen så har det hänt lite.
Symaskins huvor!

Den här huvan är nu på väg till Ohio, USAOch den här är på väg till Helsingborg och Eva. Hon gör de häftigaste gummismyckena jag sett.

Denna brosch är från henne, www.gummismycke.blogspot.com

En liten vägg quilt.Ser ni handquiltningen.De här två elefanterna ska nog få pryda ett par ryggsäckar.Detta är början på en ny mug rug till ett nytt byte på Flickr.Detta block kallas för Bear Paws, Björn tassar, ser ni vilka tassar, det skall bliva 6 st likadan block men i flera olika färgställningar. Orange Aqua och Grått är kulörer som just nu är INNE i quilt och Flickr världen i USA.


Sen kommer en mini quilt som jag verkligen gillar, gillar för den är traditionell men ändå så aktuell i quiltningens värld, den är tidlös! I kväll ska jag börja quilta den, för hand, för senast den 15 maj ska jag skicka den till USA. Det kommer att smärta mej att lägga in den i ett paket och veta att jag aldrig mer kommer att se den.
Jag hoppas att jag får en mini quilt tillbaka, från tjejen jag skickar, till som kan kännas som ett plåster på min sargade quilt själ. Nu är det nog f-n synd om mej.

Här är den!Till quiltningen och TV soffan.

Må gott i solen för det gör jag.
I morgon ska en Loppa och jag åka tåg till stora staden Stockholm, Loppan har packat ryggsäcken och tankat sin portmonnä.


Glad Påsk

En generad påsk kärring for till dagis i torsdags.

Men lite roligt vad det att klä ut sig.


Far i frid och njut av helgen.


Beatrix Potter på Milles Gården

Det här gjorde vi igår.

Gissa om det var någon som verkligen uppskattade ett besök på Milles Gården. Beatrix Potters värld har fått en ny besökare.

 


Vårkänslor och andra fynd......Blå sippor, de första för i år.

Gissa bajset!

Har man rätt ålder inne så är det en bra fråga, vem bajsar så??

Inte tuppen i alla fall!

Tuppen har haft sina damer på en vårpromenad ner till grannen för att hjälpa till att äta upp vildfågelfröna.

 


RSS 2.0