Harems brallor

Jag läser gärna andras sybloggar, kul att se vad som skapas. Jag tar gärna emot tyg fynd från den som finner, min mamma. Mamma kilar varje lördag på den lokal pingstkyrkans seconhand där hittade hon detta lila tyg. Lite solblekt kanske men fin färg och mycket tyg. Jag la det på hög och kände, hm hm vad skall det bli av detta??
Sen kollade jag in Ottopippis blogg, hon hade sytt ett par pös byxor av storblommigt tyg och jag kände direkt,
 det lila tyget.
 


Jag tog ett vanligt tights mönster som jag klippte mitt itu, på bredden, breddade byxbenen ca 5 cm, ben sömmar midjeresår och muddar, ganska långa.Fotomodellen är ju inte alltid så frivillig så här kör vi med liggande visning.


Summa sumarum av dagen.
Det är alltid inspirerande att se vad andra gör.


Varför hänger tangenterna upp sig????
Jag vill vä justera!!!


Yogabyxor

Jag ska gå en yoga kurs och då behöver man ett par bra byxor bl a. Så jag sydde mej ett par slimmade mjukis brallor i mörk brun velour. Katastrof, ingen underdrift, jag kände mej som en strandad val i brallorna!!Så det blev saxen i brallan! Tyget var ju bra för övrigt så den minsta fick ett par tights, lite förstora men blir bra med tiden. Hon provade inte frivilligt, så hon passade på att prov kissa dom direkt, pott-träning!!?

Sen blev det några mössor också, en modell tomteluva till lillan och vanliga till barnbarnen.

Dockan behövde också något till hon ska följa med ut.


Ja, ni ser det rosa som finns runt huvudena på alla med nya mössor, det kan ha varit det som framkallade valen i mej. Fel färg till mej kan man säga!!

En sista mening idag är något som kom till mej igår.

I livet är varje slut en ny början.

RSS 2.0