Några av mina lapptäcken

Jag försöker visa några av mina lapptäcken, men min instruktör för hur jag SKA göra för att få in texter och bild så det är lite synkat  har tagit semester. Tillbaka. Jag har alltid sytt lapptäcken, mitt första sydde jag som 12 åring (ska nog få in en bild på det också.)


Det här täcket är ett på gående projekt.
 Som det kan ses framöver så tycker jag om att sy stjärnor.Ett täcke som beställdes av en man som byggde nytt sovrum, rummet byggdes som en båthytt.
Jag fick bestämma färg och block själv och eftersom jag visste om båt intresset så var ett täcke i blåa nyanser rätt.


Här är då resterna efter ett liknande täcke där jag helt klart räknade fel på hur mycket som går åt!!

Till nästa träningstillfälle
Sy lugnt.
 
.

Vinterns förkläde blir klänning

Här är väl ett utmärkt exempel på återanvändning. Det här är förklädet  sydde jag tidigt i våras för att spara på tvätten. Och sen blir det soligt och varmt och man behöver bara skydda kroppen mot för mycket sol. Mönstret är från Ottobre och tyget är endel av det som köptes till bra pris för att ha till lapptäcke.

2 bodies

Ett nytt försök, jag har kommit en bit i nya inlägg själv. Här har vi bodies till mina barnbarn, färgen avslöjar väl att det är 2 flickor. Nea Nobelle är en favorit när det gäller tygköp, La Moca från Hilcos tyger, skön kvalite och tål hur mycket tvätt som helst. Mönstret kommer från Åsa Lennartssons bok sen tidigt -80 tal, Sy mjuka kläder. 


Bloggdesignern

Här kommer en bild på min bloggdesigner.
Hon har fått ett nytt linne i tyget Canela från Nea Nobelle. Än vet hon inte att jag ska sätta ut henne på nätet, men eftersom jag inte vet hur man gör så får jag ropa HJÄLP nu. 

Här kommer en bild på min instruktör i bloggvärlden. Hon har fått ett nytt linne i Canela från Nea Nobelle. Hon vet inte ännu att hon ska ut på bild men eftersom jag inte har en aning om hur jag ska få dit henne måste jag nu ropa på HJÄLP.

RSS 2.0